Advies Zonwering.

Advies Zonwering, waar is dat voor nodig? Ik hoor deze vraag vaak gesteld worden door consumenten, door architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overige belanghebbenden. Om een goed werkende installatie voor vele jaren te kunnen exploiteren in een bedrijfsgebouw. Om de juiste zonwering op de juiste wijze gemonteerd te hebben aan uw woonhuis, zodat de zonwering een aanvulling is op het gebouw in plaats van een obstakel aan het gebouw.

Sinds 1979 ben ik zelf actief als adviseur op gebied van zonwering aan consumenten, aan bedrijven en diverse bouwpartners. In de afgelopen jaren is er veel informatie beschikbaar over zonwering. Toch kom ik nog dagelijks toepassingen tegen welke beter hadden gekund.

Mijn naam is Raymond Sneek, oud voorzitter van de branche organisatie ROMAZO, mede oprichter en voormalig eigenaar van enkele Ambiance Zonwering bedrijven. Ik heb mijn ervaring opgedaan als monteur, service monteur, verkoper, bedrijfseigenaar, projectadviseur en adviseur op gebied van zonweringbesturing, zonweringonderhoud alsmede meerjarig onderhoudsplanning voor zonwering installaties.

Welkom om de website van Advies Zonwering

Raymond Sneek

Smart Solar Shading Advisor

Direct contact per mail

raymond@advies-zonwering.nl