Somfy

Somfy

One Global Group

Somfy operates in 57 countries and is the world leader in automatic controls for openings and closures in homes and buildings. It offers a range of motorized solutions and control points and is a key player in smart home systems.

  • Info over Somfy

Smart Homes

Slimme oplossingen toegankelijk voor iedereen om comfortabeler en veiliger te wonen.

Componenten

Gebruiksvriendelijke componenten voor zonwering, rolluiken, verlichting, verwarming, gordijnen, sensoren en alarmering.

Motoren

Hoogwaardige motoren voor zonwering, rolluiken, garagedeuren, binnenzonwering en gordijnen 

Klanten over Somfy

De Nederlandse vestiging van Somfy in Hoofddorp heeft alle componenten, motoren en besturing componenten in ruime voorraad. De goede ondersteuning naar fabrikanten en dealer bedrijven, alsmede de goed opgezette scholingen zorgen voor een goede service van Somfy producten in Nederland. 

Jet Styles

"De motor kon binnen 24 uur geleverd en vervangen worden. Super"

Kees Verbugh

De besturing van mijn zonwering en rolluik is automatisch, heel handig"

Jennifer lewis

"I love to control my home on the I-pad. Home-control is easy"

Veel gestelde vragen

Meest voorkomende antwoorden van Somfy

Welke motor heb ik nodig?

Somfy gebruikt verschillende soorten en typen motoren. Bijvoorbeeld LT, SLT, RTS en IO motoren, vraag een Somfy specialist naar de verschillende werkingen en toepassingen.

Smart home wat is dat?

De smart home wordt in Nederland al enige tijd het huis van de toekomst genoemd. Zo’n huis moet een aantal dingen kunnen, maar moet vooral de bewoner comfort, veiligheid, energiezuinigheid en gemak aan bieden. Te allen tijde – of die bewoner nou thuis is, of niet. 

Bij Smart Home communiceren de componenten met elkaar en reageren op temperatuur, wind, beweging, klok en nog veel meer functies. 

lees smarthome magazine

Kan ik de zonwering op de I-pad bedienen ?

Somfy motoren en componenten kunnen gemakkelijk via een mobiel of tablet via een App bediend worden.  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Somfy met slimme bediening? Meer info

Waar vind ik een Somfy specialist?

In Nederland zijn een groot aantal specialisten van Somfy producten te vinden. In elke provincie zijn gespecialiseerde bedrijven te vinden. 

meer info.

Is Somfy alleen voor consumenten ?

De Somfy producten zijn vooral, slim, gemakkelijk en afgestemd op de consumenten markt. 

Er is een Somfy projecten collectie met besturingen voor bedrijven, kantoren en scholen. Met opties voor warmtewering, daglichttegeling en beveiliging. 

Hoe krijg ik meer informatie over Somfy?

Advies-Zonwering werkt samen met specialisten waarmee u een advies afspraak kan maken. Indien u digitaal meer informatie  wilt ontvangen, kunnen we u een algemene brochure mailen. 

Info aanvragen. info@advies-zonwering.nl